Elévülő pedofília?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2019-01-11, 07:47Hallottam egy esetről, ahol a nevelőapa rontotta meg a párja gyerekét. Az első vizsgálat során sok mindenre fény derült. Ám a procedúra olyan sokáig tartott, hogy mire döntés születhetett volna, addigra újra meg kellett vizsgálni a gyereket, aki akkor már nevelőszülőknél volt elhelyezve. Természetesen a korábbi negatív élmény ennyi idő elmúltával már mélyre került, ezért a friss vizsgálat és szakvélemény egyáltalán nem tudta kimutatni a korábbi sérülést. Visszagondozták a gyereket a nevelőapához. És csak remélni lehet, hogy nem kezdődik minden újra elölről...
Hallottam egy esetről, ahol a nevelőapa rontotta meg a párja gyerekét. Az első vizsgálat során sok mindenre fény derült. Ám a procedúra olyan sokáig tartott, hogy mire döntés születhetett volna, addigra újra meg kellett vizsgálni a gyereket, aki akkor már nevelőszülőknél volt elhelyezve. Természetesen a korábbi negatív élmény ennyi idő elmúltával már mélyre került, ezért a friss vizsgálat és szakvélemény egyáltalán nem tudta kimutatni a korábbi sérülést. Visszagondozták a gyereket a nevelőapához. És csak remélni lehet, hogy nem kezdődik minden újra elölről...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2019-09-12, 21:05A mai liberális szemlélettel ellentétben még jobban büntetni kéne a pedofíliát. Sok országban bevezették a kémiai kényszer kasztrálást. Szerintem itthon is törvényt kéne alkotni erről a büntetésről. K.A.
A mai liberális szemlélettel ellentétben még jobban büntetni kéne a pedofíliát. Sok országban bevezették a kémiai kényszer kasztrálást. Szerintem itthon is törvényt kéne alkotni erről a büntetésről. K.A.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2019-09-20, 11:17Jól szét kell nézni, hova menjen a lurkó suliba... Ma már bárhol megfordulhatnak a „kedves” bácsik, nénik...
Jól szét kell nézni, hova menjen a lurkó suliba... Ma már bárhol megfordulhatnak a „kedves” bácsik, nénik...