Fórum

Forum Navigation

Félelem

Idézet

Szisztok!

Kicsit tartok tőlem, hogy a gyermekem jobban fogja szeretni az édesanyját, mint engem. Az anyja lesz otthon vele, engem csak munka előtt és után lát, illetve hétvégenként. Reális és jogos a félelmem?

János

Idézet

Jánosnak. Szerintem abszolút jogos. Az apák azt hiszik, hogy attól tesznek meg mindent a családjukért, ha melóznak, és hozzák haza a pénzt. De ez nem így van. A feleségeknek, a gyerekeknek is kell a társ és az apa. Nem minden a pénz! A gyámhivatali tapasztalataim is azt mutatják, hogy a legtöbb kapcsolattartási ügy abból fakad, hogy apa nem áldoz hasznos időt a családjára. Közösen kell a családban eldönteni, hogy inkább apa kell, mint pár garassal több.

Idézet

Kedves János!

Szerintem nem feltétlenül reális ez a félelem. Édesapám reggeltől estig dolgozott gyerekkoromban, még szombaton is mégis én lettem az apás a családban. Jártam vele dolgozni, és mindig rajta csüngtem. Anyukám pedig otthon volt velem és nővéremmel. Szóval szerintem ez nem törvényszerű, attól is függ, hogy az együtt töltött idő mennyire minőségi idő.

Idézet

Ez igaz. Sajnos viszont ma az apukák úgy jönnek haza, hogy a fejben még mindig melóznak. Na, ez a baj!

Idézet

Szerintem reális. 😀 De aztán majd változik a dolog. És persze attól is függ, hogy lány vagy fiú a baba.

Hozzászólások lezárva.