Folyamatosan
Idézet tőle: Guest ekkor: 2019-01-08, 06:13A fiam folyamatosan a gép előtt ül. Már enni sem nagyon jár ki a konyhába, a velünk való beszélgetés pedig minimálissá vált. Mit tegyek???
A fiam folyamatosan a gép előtt ül. Már enni sem nagyon jár ki a konyhába, a velünk való beszélgetés pedig minimálissá vált. Mit tegyek???
Idézet tőle: Guest ekkor: 2019-01-09, 08:46Talán nehéz lesz az elején, de ki kellene mozdítani, közös programokat szervezni. Kirándulást a természetbe, egy tóhoz vagy erdőbe, ezek mind nyugtató hatással vannak az emberre. A gyerekek szerintem igénylik, hogy sokat foglalkozzunk velük, ezért lehet otthoni programokkal is javítani a helyzeten. Le kell ülni kártyázni vagy társasjátékozni, esetleg együtt filmet nézni. Ha nagyon nem akar lehet csak igényli a beszélgetést és kicsit elhanyagoltnak érzi magát, bár sok minden függ az életkortól is.
Talán nehéz lesz az elején, de ki kellene mozdítani, közös programokat szervezni. Kirándulást a természetbe, egy tóhoz vagy erdőbe, ezek mind nyugtató hatással vannak az emberre. A gyerekek szerintem igénylik, hogy sokat foglalkozzunk velük, ezért lehet otthoni programokkal is javítani a helyzeten. Le kell ülni kártyázni vagy társasjátékozni, esetleg együtt filmet nézni. Ha nagyon nem akar lehet csak igényli a beszélgetést és kicsit elhanyagoltnak érzi magát, bár sok minden függ az életkortól is.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2019-01-15, 09:26Szerintem a szülők és a tanárok rontják el az egészet. Nem egységes nevelés esetén a gyerek az engedékenyebb szülő irányába húz majd, aki megengedi a gépezést. A vége a pszichiátria. Már gyerekkorban. Ez tény!
Szerintem a szülők és a tanárok rontják el az egészet. Nem egységes nevelés esetén a gyerek az engedékenyebb szülő irányába húz majd, aki megengedi a gépezést. A vége a pszichiátria. Már gyerekkorban. Ez tény!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2019-01-28, 23:07Egyetértek. Nemrég igazi pszichés roncs gyereket láttam, akinek az apja mindent megengedett. A gépezést is, korlátok nélkül. Ez baj.
Egyetértek. Nemrég igazi pszichés roncs gyereket láttam, akinek az apja mindent megengedett. A gépezést is, korlátok nélkül. Ez baj.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2019-02-20, 18:18A leírás alapján úgy látom, hogy már kamaszkorú gyermekről van szó. Nem lehetséges az, hogy valamilyen problémája van a családban, amit viszont nem mond ki, hanem a fenti módon érzékelteti ezt? Egy őszinte, kimerítő beszélgetés talán segíthet!
A leírás alapján úgy látom, hogy már kamaszkorú gyermekről van szó. Nem lehetséges az, hogy valamilyen problémája van a családban, amit viszont nem mond ki, hanem a fenti módon érzékelteti ezt? Egy őszinte, kimerítő beszélgetés talán segíthet!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2019-03-13, 13:14Néha dobjatok be neki egy kis kaját, nehogy éhen haljon. Vicc nélkül olvastam már olyan sztorit, ahol Amerikában éhhalálig videójátékozott valaki.
Néha dobjatok be neki egy kis kaját, nehogy éhen haljon. Vicc nélkül olvastam már olyan sztorit, ahol Amerikában éhhalálig videójátékozott valaki.