Apa pelenkázza a gyerekét: ciki?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2019-09-12, 20:47Szerintem nem ciki pelenkázni, bár én még csak pár hónap múlva leszek apuka. DEEE!!! Most úgy gondolom, hogy biztos nem fogok, mert nekem fura lenne ez az egész szituáció. A barátaim akim már mindig apukák, azt mondták, hogy rám is sor fog kerülni. Én inkább, főzni bevásárolni fogok, de a pelenkázásból kimaradnék. K.A.
Szerintem nem ciki pelenkázni, bár én még csak pár hónap múlva leszek apuka. DEEE!!! Most úgy gondolom, hogy biztos nem fogok, mert nekem fura lenne ez az egész szituáció. A barátaim akim már mindig apukák, azt mondták, hogy rám is sor fog kerülni. Én inkább, főzni bevásárolni fogok, de a pelenkázásból kimaradnék. K.A.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2019-10-01, 07:52Szerintem csak szokás és gyakorlat kérdése, hogy egy apukának "hogyan áll rá a keze" a pelenkázáshoz. Megérne egy új topikot is akár a kérdés, hogy beszélhetünk-e ma még férfi és női munkáról. Nem a nagyon súlyosra gondolok, amihez férfi erő kell. De például nem esik le a karikagyűrű a férfiak újáról sem, ha megfogják a seprűt, vagy lemossák az ablakot. Miért ne mosogathatna egy férfi? Főleg, ha anyuka szoptat...?
Szerintem csak szokás és gyakorlat kérdése, hogy egy apukának "hogyan áll rá a keze" a pelenkázáshoz. Megérne egy új topikot is akár a kérdés, hogy beszélhetünk-e ma még férfi és női munkáról. Nem a nagyon súlyosra gondolok, amihez férfi erő kell. De például nem esik le a karikagyűrű a férfiak újáról sem, ha megfogják a seprűt, vagy lemossák az ablakot. Miért ne mosogathatna egy férfi? Főleg, ha anyuka szoptat...?