Fórum

Forum Navigation

Gender fegyver

Page 1 of 107Next
Idézet

Fiad vagy lányod született? – kezdődik a sajnos már közismert vicc, amelyre a csattanó: – Ha nagy lesz, majd eldönti.

Valamiért az tapasztalható, hogy a gender-elméletek erőszakos nyomulása miatt már a családjainkon belül is figyelnünk kell arra, hogy hogyan őrizzük meg a teremtettségünkből fakadó normalitást. Sokan azzal érvelnek az LMBT-mozgalmak védelmében, hogy a transznemű emberek genetikusan vannak meghatározva irányultságukban. A helyzet az, hogy ez az elgondolás teljes mértékben megdőlt. És még csak nem is pszichés jelenségről kell beszélni, hanem a társadalmi konvenciók alakulásáról. És hát láthatjuk, hogyan torzítják el ma a liberális terror arctalan vezetői a közgondolkodást.

Ki az, aki arra kezdené el nevelni a saját gyerekét, hogy ezt a torzult tendenciát normálisnak fogadja el? És miért kell kisebbségben éreznie magát a normális családban szocializálódott embereknek? Mi ez az egész, ha nem családon belüli erőszak?

Idézet

Ez durva! Hogyan születhet meg a 21. században egy ilyen kirekesztő, gyűlöletkeltő topik?! Miért ne nevelhetném a saját gyerekemet teljes szabadságban? Ez lenne az a köcsög keresztényi szabadság-fogalom? Szerintem mindent szabad a gyerekemnek. És nekem is. Senki ne határolja be a döntéseimet! Senki. Én se szólok senkinek semmi miatt. Szerintem a jóság, az elfogadás és a szeretet úgyis győzni fog a rossz felett. És miért ne lehetne ez a szeretet köztem és a párom között, még akkor is, ha azonos neműek vagyunk.

A rohadt kirekesztő és nem elfogadó világ miatt kénytelenek vagyunk az igaz és forró szeretetünket titokban megélni. Még szerencse, hogy nem jár máglya a leszbikusoknak. Gyerekünk is csak úgy lehetett, hogy volt egy pasim, aki pusztán a gyerek miatt összeállt velem élettársamként. Ha bármi ellenőrzést kapnánk, hogy hogy is van ez a gyerek nekünk a szerelmemmel, akkor mindig le tudom fedni magam az élettársi kapcsolatommal.

Na, ez a családon belüli erőszak. Amikor nem fogadjuk el a másságot, és az olyan pároknak és családoknak, mint a miénk, titkolózniuk kell!

Idézet

Nem szeretnék nagyon bekapcsolódni a témába, de egy dolgot hamar tisztáznék. A kereszténységről írtál, és ha jól értelmezem a dühös szavaidat, a keresztényi szabad akaratra próbáltál utalni.

A dühödre reagálva csak annyit mondanék, hogy megértem, ha úgy érzed, mintha gyűlölnének téged a pároddal és a lányoddal. De tudnod kell, hogy a kereszténység Jézus Krisztusa teérted is meghalt a kereszten. Ez azt jelenti, hogy te is meg vagy hívva az örök életre. Ám ehhez a Megváltóhoz kell csatlakozni, elhagyva a bűneinket. A ti életformátok szexuális, testi megélése a Biblia tanítása szerint – ha tetszik, ha nem – bűn.

De annyi más módon tehetsz azért az általad is győztesnek látott jóságért és szeretetért! Az egyház és közösségei ebben számodra ugyanúgy segítség.

A szabad akaratról pedig csak annyi, hogy fontos megkülönböztetni az isteni szabad akaratot az emberitől. Amíg Isten szabad akarata olyan, hogy ő mindent megtehet, hiszen ő a világ mindenható Ura, addig az ember Istentől kapott szabad akarata ennél szűkebb jogkörű: AZ EMBER MINDENT MEGTEHET, KIVÉVE AZT, AMI ISTEN TERVÉVEL ELLENTÉTES.

Ilyen módon elég hamar belátható értelmileg – ha érzelmileg nem is – hogy a ti általatok választott párkapcsolati és családi forma szembe megy Isten eredeti teremtő szándékával és elgondolásával: Isten az embert férfinak és nőnek teremtette.

Remélem, nem volt elriasztó a válaszom.

Idézet

Egyszerűen nem értem a gender párti  és az LMBTQSZXYZW.... mozgalom híveit. Ők nem egy férfi és egy nő együttlétének köszönhetik, hogy a világra jöttek? Akkor meg ne erőltessenek senkire olyan életképtelen elméleteket és ideológiákat ami biológiai zsák utcába vezet. K.A.

Idézet

Needed to post you the little bit of note in order to thank you once again over the great knowledge you've contributed in this case. This has been unbelievably generous of you to supply unreservedly precisely what a number of people might have distributed for an e book to help make some money for their own end, principally considering that you could possibly have done it in the event you wanted. The things also worked to become a fantastic way to realize that other individuals have similar zeal just like my own to learn a great deal more around this issue. I am sure there are several more fun periods ahead for people who read your blog.
[url=http://www.yeezy-500.us.com]yeezy boost 500[/url]

Idézet

I simply wished to thank you so much all over again. I'm not certain the things I would have implemented without the entire secrets shared by you relating to that field. Previously it was a frustrating issue for me personally, nevertheless understanding this specialized form you solved that forced me to jump over fulfillment. Now i am grateful for your service and thus have high hopes you comprehend what a great job that you are carrying out training some other people using your site. I know that you have never encountered any of us.
fear of god outlet

Idézet

I precisely had to appreciate you once more. I'm not certain the things I would have sorted out without the entire advice provided by you on that topic. It had been a very distressing circumstance in my view, but witnessing this specialized approach you processed the issue took me to cry for contentment. I'm grateful for this work and believe you recognize what a powerful job that you are putting in instructing many people with the aid of your blog. I am sure you've never come across any of us.
yeezy boost 350

Idézet

My wife and i felt so thankful when Albert managed to do his preliminary research with the ideas he received from your web pages. It's not at all simplistic to just possibly be giving away key points which often people today might have been selling. And we all see we now have you to be grateful to because of that. All of the illustrations you've made, the easy website menu, the relationships you will give support to instill - it is everything amazing, and it's facilitating our son and our family imagine that this idea is thrilling, which is certainly exceptionally pressing. Thank you for the whole lot!
supreme outlet

Idézet

I'm writing to make you know what a perfect encounter my cousin's daughter enjoyed studying yuor web blog. She discovered a wide variety of pieces, with the inclusion of how it is like to possess a great teaching mindset to make certain people smoothly know just exactly selected impossible matters. You truly surpassed our desires. Thanks for distributing those practical, healthy, informative and fun tips about your topic to Emily.
jordan travis scott

Idézet

Thank you so much for giving everyone an exceptionally terrific opportunity to check tips from this blog. It's always very great and as well , packed with a great time for me and my office acquaintances to search your site at the very least three times in 7 days to find out the new issues you have. And definitely, I'm just certainly motivated concerning the amazing inspiring ideas you give. Selected two ideas on this page are particularly the most effective we have had.
jordan shoes

Page 1 of 107Next

Hozzászólások lezárva.