Tovább a tartalomra
A PÁLYÁZATRÓL
A CÉLCSOPORT BEMUTATÁSA
KONZURCIUMI TAGOK
Szakmaközi Művelődési Ház Egyesület
VOKE Szolnok
TEMI Fried Művelődési Ház Alapítványa
PROGRAMOK
SZAKMAI CIKKEK
FOTÓ GALÉRIA
KLUBFOGLALKOZÁS FOTÓK
WORKSHOP FOTÓK
CSALÁDI NAP FOTÓK
SZAKMAI RENDEZVÉNYEK FOTÓK
FENNTARTÁSI IDŐSZAK PROGRAMJAI
FÓRUM
WORKSHOPOK
KIADVÁNYOK
Fórum
Menu
Forum Navigation
Fórum
Forum breadcrumbs - You are here:
Fórum
Társadalmi Innovációk Fórum: Felnőttképzési lehetőségek
Milyen képzések közül lehet válas …
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldése: Milyen képzések közül lehet választani?
<blockquote><div class="quotetitle">Idézet tőle: Guest ekkor: 2024-11-02, 13:43</div>He served with the US Army in Iraq. Now he’s one of Asia’s top chefs and a Netflix ‘Culinary Class Wars’ judge [url=https://kra012.cc]kraken сайт[/url] From a warzone in Iraq to a Michelin-starred kitchen and a hit Netflix show, chef Sung Anh’s path to the top of Asia’s fine dining scene has been anything but ordinary. “Just like I did in the US Army, where I volunteered to go to the war, wanting to do something different — I decided to come here to Korea to try something different,” says the Korean-American chef and judge on hit reality cooking show “Culinary Class Wars,” which has just been green-lit for a second season. https://kra012.cc kraken2trfqodidvlh4aa337cpzfrhdlfldhve5nf7njhumwr7instad onion Sung, 42, is the head chef and owner of South Korea’s only three-Michelin-starred restaurant, Mosu Seoul. In recent weeks, he has gained a new legion of fans as the meticulous and straight-talking judge on the new Netflix series. It’s this passion and unwavering drive to forge his own path that’s helped reshape fine dining in his birth home. Born in Seoul, South Korea’s capital, Sung and his family emigrated to San Diego, California when he was 13. “We were just a family from Korea, seeking the American Dream,” he says. “As an immigrant family, we didn’t really know English.” As a teen growing up on the US West Coast, his mind couldn’t have been further from cooking. “I went to school, got into college, but decided to join the US Army because that’s the only way I thought I could travel,” says the chef. Over four years of service, he trained in bases across the country, before being deployed to his country of birth, South Korea and — following 9/11 — to the Middle East.</blockquote><br>
Cancel
Hozzászólások lezárva.
Search for:
Search
Hivatkozás beillesztés/szerkesztés
Bezárás
A cél URL megadása,
URL
Hivatkozás szövege
Hivatkozás megnyitása új ablakban
vagy hivatkozás létező tartalomhoz
Keresés
Nem adtunk meg kifejezést. A legutóbbi elemek jelennek meg.
Keresés, vagy használjuk a fel- és le nyilakat egy tétel kiválasztásához.
Kilépés