Tovább a tartalomra
A PÁLYÁZATRÓL
A CÉLCSOPORT BEMUTATÁSA
KONZURCIUMI TAGOK
Szakmaközi Művelődési Ház Egyesület
VOKE Szolnok
TEMI Fried Művelődési Ház Alapítványa
PROGRAMOK
SZAKMAI CIKKEK
FOTÓ GALÉRIA
KLUBFOGLALKOZÁS FOTÓK
WORKSHOP FOTÓK
CSALÁDI NAP FOTÓK
SZAKMAI RENDEZVÉNYEK FOTÓK
FENNTARTÁSI IDŐSZAK PROGRAMJAI
FÓRUM
WORKSHOPOK
KIADVÁNYOK
Fórum
Menu
Forum Navigation
Fórum
Forum breadcrumbs - You are here:
Fórum
Társadalmi Innovációk Fórum: Az apukák és a gyermekek közti érzelmi kapcsolat
Добро пожаловать в texttospeech.r …
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldése: Добро пожаловать в texttospeech.ru, вашего надежного па&#
<blockquote><div class="quotetitle">Idézet tőle: Guest ekkor: 2025-07-25, 14:35</div>While manufacturers continue to tweak their products to overcome the stigma of ultraprocessed foods, nutritionists suggest consumers move forward in choosing products that help the planet — as long as they keep reading the nutrition label. “I would look for something with a good fat composition in which saturated fat is less than a third of the total fat,” Willett said. “Some vegetable burgers made from peas and legumes can be quite starchy, which the body breaks down similarly to sugar, so I would prefer to see alternatives with more healthy fat, more nuts, more soy.” [url=https://tripskan.cc]tripscan[/url] While the Dietary Guidelines for Americans call for a limit of 2,300 milligrams of sodium per day for adults, “the American Heart Association recommends a limit of 1,500 milligrams for adults over 50, which is the standard I prefer,” Willett said. “Look for about 1 milligram of sodium per calorie, which is a pretty good criteria,” he added. “In general, salt and saturated fat are the two really important factors — along with something that’s flavorful or delicious, which is, of course, up to the consumer.” https://tripskan.cc tripscan top One more key point from Willett: Before plant-based meats can truly help save the planet, they need to come down in price. “These products are quite a bit more expensive, from what I’ve seen, than basic hamburger,” he said, “and we really need products that are price competitive with the beef and pork if we’re going to see them used on a daily basis, not just by people who can afford it.”</blockquote><br>
Cancel
Hozzászólások lezárva.
Search for:
Search
Hivatkozás beillesztés/szerkesztés
Bezárás
A cél URL megadása,
URL
Hivatkozás szövege
Hivatkozás megnyitása új ablakban
vagy hivatkozás létező tartalomhoz
Keresés
Nem adtunk meg kifejezést. A legutóbbi elemek jelennek meg.
Keresés, vagy használjuk a fel- és le nyilakat egy tétel kiválasztásához.
Kilépés