Fórum

Forum Navigation

De hol van ilyenkor a tanár?

Idézet

A pedagógusok ma annyira leterheltek lettek a sok adminisztratív kötelességtől, hogy legtöbbször csak gyerekmegőrzővé válik a nevelés intézménye. Ne csodálkozzunk, hogy ilyen körülmények között az osztálytársak mindenféle dologgal akár bántani is képesek egymást. Mivel a bántalmazott gyermek ebben a helyzetben már azt sem tudja, hogy kihez forduljon, marad az, hogy otthon önti ki a szívét. Ám ha a pedagógus képtelen együttműködni a szülőkkel leterheltsége okán, milyen eredményt várhatunk...?

Idézet

Nagy baj, ha egy pedagógus nem veszi észre ezeket a jeleket. Azonban szülőként elsősorban a mi felelősségünk a gyerek testi, lelki épségének a figyelemmel követése. Ha bármi bajt tapasztalunk a gyerekkel kapcsolatban, kérjük a tanár segítségét. Ha ő nem hajlandó együttműködni, mert túlságosan „leterhelt”, akkor bizony az ön helyében én elgondolkodnék az iskolaváltáson.

Idézet

Nem biztos, hogy a tánár észreveszi, ilyenkor a diáknak szólnia kellene neki. Ha viszont ezt csak a szülőnek mondja el, akkor szerintem a szülő felelőssége, hogy elmondja a tanárnak a problémát.

Abban az esetben, ha a tanár nem partner, akkor én a "bántalmazó" gyerek szüleit keresném fel. Bizonyára nem csak egy gyereket bánt akkor.

Idézet

Van neked gyereked? Ez teljesen életszerűtlen, amit javasolsz. Sajnos a tanárok ma nem partnerek. Tolják a saját meglátásuk szerint a dolgokat.

Idézet

Sajnos mára két féle tanár van. A lelkiismeretes aki a hivatásának él, az annyira le van terhelve, hogy örül annak ha tisztességesen letudta a napot zárni. A másik aki csak azért ment el tanárnak mert nem volt jobb lehetősége, az meg finoman is szólva nem érdekli mi is történik az órán vagy a szünetbe ledarálja a 45 perces mondanivalóját aztán viszlát. K.Z.

Idézet

Ilyenkor fel kell hívni a bántalmazó gyerek szüleit, ha pedig ezután sem oldódik meg a probléma, az iskola igazgatójához kell fordulni. Mondjuk, ezzel nagy trükköt nem mondtam el.

Idézet

I have to point out my affection for your generosity for individuals who have the need for assistance with that content. Your special dedication to passing the solution across had been extraordinarily good and has always empowered others like me to achieve their endeavors. Your entire interesting suggestions entails this much to me and additionally to my office workers. Many thanks; from each one of us.
[url=http://www.goyard-outlet.com]goyard outlet[/url]

Idézet

I just wanted to construct a brief word in order to thank you for these fantastic tips you are sharing on this website. My prolonged internet research has at the end been compensated with reputable facts and techniques to exchange with my good friends. I 'd say that most of us readers actually are very fortunate to dwell in a wonderful site with so many lovely professionals with insightful pointers. I feel rather privileged to have discovered your weblog and look forward to tons of more exciting minutes reading here. Thanks a lot once again for everything.
longchamp handbags

Idézet

Thanks for your whole labor on this site. My daughter delights in working on internet research and it is easy to see why. Almost all hear all concerning the dynamic tactic you deliver sensible guidance on the blog and therefore recommend contribution from other individuals on this point plus our child is in fact being taught a great deal. Enjoy the remaining portion of the new year. Your carrying out a useful job.
golden goose sabot

Idézet

I wanted to write a simple note so as to appreciate you for those great instructions you are sharing here. My particularly long internet search has at the end of the day been honored with awesome strategies to talk about with my good friends. I 'd state that that most of us readers are definitely endowed to be in a notable website with many awesome individuals with interesting guidelines. I feel extremely lucky to have used your entire web page and look forward to some more fabulous minutes reading here. Thanks once more for a lot of things.
bape hoodie outlet

Hozzászólások lezárva.